Jesus siger: Følg mig!

Jesus siger: Følg mig!
Denne blog opdateres ujævnligt, når jeg har noget på hjerte.

Translate

torsdag den 26. marts 2015

Helligånden åbenbare at EU går sin undergang i møde! (Udlægning af profetien i Johannes Åbenbaring 17)

På billedet ses EU Parlamentet i Bruxelles


Dyret hvis hemmelige navn siden de første tider på jorden var: »Det Mægtige Babylon, igangsætteren af al jordens modbydelighed og afguderi« er nu her i vor tid profetisk genopstået i et nyt stort magtorgan – det som vi kalder EU (Den Europæiske Union). I dag samarbejder de i alt nuværende 28 demokratiske EU-lande og varetager på skift i 6 måneder formandskabet for Europå  også kaldet det roterende EU-formandskab.

Hej til alle...

En nat den 18. januar 2012 modtog jeg et syn fra Helligånden i en meget overbevisende drøm, et budskab og åbenbaringen dertil: I drømmen bliver jeg vist to tidsepoker på en tidslinje, som to kapitler lige efter hinanden. Det ene kapitel var meget langt og sluttede nu denne nat. Det andet som kom lige efter, var meget kort og startede NU! I det lange kapitel så jeg 16 mægtige nationer/kongeriger, som sad til bords med hinanden. Jeg så ingen mennesker, men alle riger var meget smukt repræsenteret med, som for mig lignede deres lands flag og regeringens symbolske våbenskjold. Jeg så kapitlet blive lukket! Det blev nærmest klappet sammen som et vigtigt dokument og gled forseglet væk og ud af min drøm. Intensiteten af ​​himlens opmærksomhed syntes nu, at vokse og til at fokusere på, hvad der foregik i det næste kapitel. Det var som om Guds hær af engle havde ventet længe i forventning og med en inderlig længsel efter, at denne tidsepoke skulle indtræffe. Da jeg så ind i det næste kapitlet var scenen næsten den samme bortset fra, at der nu kun sad seks mægtige nationer/kongeriger til bords med hinanden. Alle var igen repræsenteret meget smukt med, som for mig lignede deres lands flag og  regeringens symbolske våbenskjold, men jeg så nu Danmark! Klart og tydeligt blev løftet op og fremhævet frem fra de andre lande. 

Jeg vågnede betaget af synet og med forundring spurgte jeg Herren hvad drømmen skulle betyde. Da jeg blev ført tættere på, fik jeg at vide.. det er opfyldelsen af det der vil ske i de sidste tider, som Gud åbenbarede for profeten Johannes.

Citat: De fem er faldet, én er nu, den sidste er endnu ikke kommet, og når han kommer, skal han kun være der kort tid.  (Kilde: Fra Bibelens NT i Åb. 17:10) 


Halleluja! Eftersom jeg har indladt mig på at gå i gang med, at arbejde på en  sags tjeneste fra Jesus' Gud, 

som ønsker at vise sine venner, hvad der snart skal ske. Har jeg søgt Helligånden om en udlægning

 fra Johannes' Åbenbaring, med profetens ord om hele jorderigets prøvelses tid.



Udlægning af profetien i Johannes Åbenbaring 17
Der er udgået doms ord fra Guds vrede over Den Europæiske Union i Europa. Jordens Statsledere og mennesker verden over har syndefuldt underkastet sig nydelse af tilfredsstillelsen ved ejerskab af jordiske rigdomme. 
Gennem de syv politiske ideologier i EU-Parlamentet og fra de ti ministerråd, hersker ugudelige menneskers vilje som bespotter Gud og hans navn, hans bolig og dem der bor i Himlen og de forfører tilligemed også andre med deres modbydeligheder. EU har i pagter lagt onde planer med underfundige love, så mennesker frivilligt kommer til at overgive deres liv til Herrens fjende (igangsætteren af al jordens modbydelighed og afguderi).
Vi kan næppe tro det er sandt, men ugudelige mennesker bliver faktisk tilfredsstillet ved at indtage og kontrollere sjæle fra de mennesker, der tror på Jesus og ikke fornægter ham. Men Helligånden siger til Guds menighed: »Alle de mennesker, hvis navne ikke fra verdens grundlæggelse har været skrevet i livets bog, vil efterfølge EU’s og Den Europæiske Centralbanks direktiver og forordninger og de vil med forfølgelser gå til angreb på gudfrygtige mennesker, som ikke vil følge disse anordninger. Men Jesus Kristus vil sejre over dem, fordi han er Kongen over alle konger og har magten over alle magthavere. Og de, der står på Jesus Kristus side, er de trofaste kaldede og udvalgte.« Der vil komme et oprør imod EU, dets ministerråd og Den Europæiske Centralbanks anordninger. Det er nemlig en del af Guds plan, at når de ti medlemslande fra den opløste Warszawa-pagt i Østeuropa har indgået deres samarbejdet med EU, så vil Israels Gud gribe ind og frelse sit ejendomsfolk fra alle egne over hele jorden.
Nåde og fred være med os fra Gud, vores Far.

Enhver som kan høre, lyt godt efter hvad Helligånden siger til menigheden!

De bedste hilsner fra Nina midlertidig i Grenå
Guds kirke af hans nåde   



Udlægning af symbolerne på det skarlagenrøde dyr med de syv hoveder og ti horn samt kvinden der sidder på dyret på de syv høje, de syv bjerge og syv konger, skøgen samt de ti konger.

Det skarlagenrøde dyr er symbol på EU.

De syv hoveder er symbol på de syv forskellige politiske ideologier i EU-Parlamentet, hvis to mål er:
1) Mål: Hvordan et samfund bør fungere (eller arrangeres)
2) Metoder: De mest passende måder til at opnå ovenstående mål.

De syv politiske ideologier i EU:

(EPP) Kristendemokrater og Konservative (S&D) Socialdemokrater og socialister (ECR) Konservative/Euroskeptikere (ALDE/ADLE) Liberale og demokrater (GUE/NGL) Forenede Europæiske Venstrefløj/Nordisk Grønne Venstre (G-EFA) Grønne og regionalister (EFDD) Euroskeptikere/Højreorienterede  


De ti horn, som er ti fyrster uden magt er symbol på EU's ti ministerråd, som i kun seks måneder får lov til at regere sammen med de syv EU-institutioner. (det roterende EU-formandskab)

Kvinden der sidder på det skarlagenrøde dyr er symbol på mennesker.

Den store skøge er symbol på hele EU- konstellationen.

De syv høje er symbol på EU’s syv institutioner:
Europa-Parlamentet
Det Europæiske Råd
Rådet for Den Europæiske Union
Europa-Kommissionen
Den Europæiske Unions Domstol
Den Europæiske Centralbank
Den Europæiske Revisionsret


De syv bjerge er symbol på syv opgavefunktioner i Den Europæiske Centralbanks, Monetære System.

De syv opgavefunktioner:

1) Udstede pengesedler og mønter. 2) Åbne konti. 3) ”Open Market” transaktioner. 4) Varetage kredittransaktioner. 5) Varetage pålæg om at opbygge obligatoriske reserver. 6) Effektivisering og soliditet i betalings- og clearingsystemer. 7) Varetage internationale relationer.


De syv konger er symbol på Den Europæiske Centralbanks syv beslutnings organer.
De syv beslutninger organer:
Formanden, næstformanden og fire andre medlemmer for Den Europæiske Centralbank (ECB) – og Rådet for alle medlemslandes nationalbanker.

Fem er faldet, en regerer nu, og den sidste er endnu ikke kommet. Når han kommer, vil han kun have magt i kort tid. Er symbol på en kort rotationsordning iblandt 16 større medlemslande fra EU og Den Europæiske Centralbanks beslutningsorganer.


De ti konger er symbol på ti medlemslande fra den opløste Warszawapagt i Østeuropa.
 


Sidevisninger i alt

Om mig

Mit billede
København, Denmark
Mit navn er Nina og jeg er danskfødt kristen, og åbenbaret jøde fra Gad's stamme, som har fået et vidnesbyrd om Jesus Messias. Hvor jeg bl.a. tjener Herren, med åndelig åbenbarelse fra Helligånden. Jeg er lidt fremrykket i alder og er fraskilt efter, at havet levet 16 år i et ægteskab, med en kristen svenskfødt jøde, åbenbaret fra Juda's stamme. Jeg har født en søn og har en halvdatter, som begge er voksne i dag. I dag tjener jeg Herren i både hans Himmelske -og jordiske Tempel med bønner både nat og dag. Jeg træder frem med lovprisning og vidner om Herren til alle, som forventer det himmelske Jerusalems forløsning. Mit patriarkalske kristne fundament er i orden. Grundlaget for mit liv og tro er i De hellige skrifter – Det gamle og nye Testamente – og jeg ser fremad mod en tid, hvor Gud vil skabe nyt. Jeg bruger mange af de ord, som er skrevet i Bibelen for længe siden når jeg taler om Herren, men også ord direkte fra Helligånden, som jeg ikke har fra mig selv eller fra noget andet menneske og jeg siger dem sådan, som jeg hører dem i et syn fra drømme ved Helligånden.

Herrens kald til mig som indviet tjener for Kong Jesus trone...

Denne blog indeholder de budskaber, som Herren åbenbarede for mig ved Helligånden der er vores talsmand. Jeg kommer fra Stubbekøbing i Danmark og en dag undervejs i mit nære fællesskab med Herren, åbenbarede Helligånden pludselig for mig at: længe før Gud dannede mig i min mors livmoder, havde han planer for mig. Før jeg blev født, udvalgte han mig til at være tjenerinde i hans Hus.

»Halleluja, almægtige Gud!«

Helligånden der kender Herrens vilje forberedte mig så til, at jeg kunne handle efter hans vilje. Jeg kender nu til hele guddommeligheden og finder vej til lysets skjulte skatte, som gemmer sig i mørket. Der blev givet mig tid til betragtninger, som forberedte mig og lærte mig de skjulte ting at kende, så jeg kunne træde ind i lysets Rige. En dag når jeg har fuldbyrdet mit kald vil jeg vende tilbage dertil.
Jeg har modtaget autoritet til at kunne tale som Herrens indviet tjener. Der er ingen undskyldninger mere for ikke at gå, hvor jeg bliver udsendt til, for at arbejde med alt, hvad Herren befaler mig. Jeg er ikke mere bange for, hvordan folk vil reagere, for jeg ved Herren går med mig og beskytter mig. Han har gjort mig hård over for menneskers kritik og gjort mig så stærk, at det er svært for fjenden at indtage mig igen. Herren rakte sin hånd ud og rørte ved min mund og Helligånden lægger nu Herrens ord i min mund. Ord med autoritet, hvor noget skal rykkes op med rode, mens andet skal plantes på ny. Noget skal rives ned til grunden, mens andet skal genopbygges. I oktober 2011 spurgte Herren mig, om hvilket land jeg ville erklære krig? og idag kan jeg med fuld frimodighed svare: Jeg vil stride for at generobre mit Himmelske hjemland med den evigt strålende by du har givet mig Far! og erklære hermed din fjende krig! - Til frihed fra forbandelsen i denne verdens tidsalder og af ham, som hersker over luftens rige og driver sit spil med mennesker der lever i oprør mod dig Himmelske Far. Lad din Genopvågningsånd virke i os der er retskafne troende kristne, så vi ledes af Helligåndens myndighed med fuld evangelisk indsigt og visdom. Dit ønske er jo at vi alle bliver ledt af dig Herre, så vi adlyder dig og med stor glæde vil udføre din plan og vilje. Amen...)))


Min officielle bøn til vores Himmelske Far:


Far, nu er tiden inde. Ophøj din tjenerinde, så jeg kan ophøje dig.

Du har jo givet mig den højeste myndighed over dit Hus, for at jeg kan vidne om det evige liv til dit Hus.

Det evige liv er at kende dig, den eneste sande Gud, og den Frelser og Messias, som du har sendt.

Jeg vil ære dig her på jorden ved at fuldføre den opgave, du gav mig. Far, ær du nu mig og før mig ind i din herlighed - til den position, jeg havde hos dig, før verden blev skabt. Jeg har åbenbaret, hvem du er, for de mennesker du sendte mig til, at kalde ud af verden. Det er dit Hus, men du sendte mig til dit Hus, så hele dit Hus holder fast ved dit ord. Dit Hus forstå, at alt, hvad jeg har, det har jeg fået fra dig, for de ord, jeg har fået fra dig, gav jeg videre til dit Hus, så hele dit Hus tager imod dem. Hele dit Hus ved nu, at jeg er kommet fra dig, og at du har sendt mig.

Jeg går i forbøn for dit Hus, Far. Jeg går ikke i forbøn for verden, men for dit Hus, som du gav mig, for hele dit Hus tilhører dig.

Du Herre og jeg har alt tilfælles, og dine disciple gør dig ære.

Jeg er kommet frem til dig Himmelske Far, for jeg er ikke længere af denne verden, men dit Hus skal leve i denne verden. Hellige Far, hold din hånd over dit Hus, som du har givet mig. Beskyt dit Hus med den mægtige kraft, som du gav mig, for at hele dit Hus må blive ét, ligesom vi er ét!

Så længe vi er dit Hus, beskytter du dit Hus med din kraft. Du tager hånd om dit Hus, så ikke en eneste i dit Hus går fortabt - undtagen den, der må gå fortabt, ifølge din vilje i Bibelen.

Nu er jeg på vej til dig, og jeg siger det her, mens jeg endnu er på denne jord, for at hele dit Hus må blive fyldt med glæde.

Jeg har indviet dit Hus i dine ord, og nu hader verden dit Hus, fordi hele dit Hus ikke længere er en del af verden, ligesom du Herre ikke er en del af den.

Jeg beder dig Herre ikke om at tage dit Hus ud af verden, men om at beskytte dit Hus fra den Ondes angreb.

Men dit Hus hører ikke til i verden, ligesom du Herre ikke hører til i verden.

Rens dit Hus gennem dit ord, som er sandheden.

Som du sendte mig til dit Hus, sender jeg nu dit Hus til verden.

Jeg indvier mig selv til dig Herre, for at også hele dit Hus gennem erkendelsen af sandheden må indvi sig helt til dig Herre.

Jeg beder ikke kun for dit Hus, der er her, men også for dit Hus, som i fremtiden kommer til tro på dig Herre gennem vores vidnesbyrd.

Jeg beder om, at alle i dit Hus må blive ét, ligesom du og jeg er ét, så verden kan tro, at du har sendt mig.

Den herlighed, du gav mig, har jeg givet videre til dit Hus, for at hele dit Hus kan blive ét, ligesom vi er ét.

Når jeg er ét med dit Hus, og du er ét med mig, så er enheden fuldkommen! Så vil verden indse, at du har sendt mig, og at du elsker dit Hus, ligesom du elsker mig.

Far, mit ønske er, at dit Hus, som du har givet mig, må komme til det sted, hvor jeg tager hen, og at hele dit Hus må se den herlighed, som du har givet mig, fordi du har elsket mig, fra før verden blev til.

Retfærdige Far! Selv om verden ikke kender dig, så kender jeg dig, og dit Hus her ved, at du har sendt mig.

Jeg har vist dit Hus, hvem du er, og det vil jeg fortsætte med, for at den kærlighed, hvormed du har elsket mig, må være i dit Hus, og jeg må være i dit Hus.



Kvinden ved brønden

Kvinden ved brønden
Jeg tror på, at Helligåndens gerning er forudsætningen for, at vi kan komme til tro på Jesus Kristus og glædes over hans frelse. Det er Helligånden, som giver troen til os. Uden Helligånden kan vi ikke lære Gud at kende. Det er Herren der giver Fred på jorden til mennesker der har hans velbehag.

Guds Ord er levende og skarpt

Guds Ord er levende og skarpt
Bibelen er Guds Ord til os mennesker